a blogger

Naív hôsnôként (a.k.a love refugee-ként) költöztem Svédországba 2009 nyarán, ahol megértettem a minôségi életmód és a rendszeres testmozgás közötti szoros kapcsolatot, átéltem néhány hosszú és hideg skandináv északát és átértékeltem magamban az élet apró-cseprô dolgait A-tól Z-ig (ez már csak így megy ha külföldön kötsz ki ilyen vagy olyan okból).

Amikor nem a blogomat pátyolgatom, akkor mûszaki szakszövegírással foglalkozom, szabadidômben pedig lelkes vegetáriánusként (nem, az nem ugyanaz mint aki vegán) arról álmodok, hogy félmaratonokat futok világszerte. Amikor nem ezen az álmon dolgozom, akkor leginkább valamelyik kultúrponton (színház, opera, mozi, kávézó, park) tobzódom es arról álmélkodom, hogyan lehetne a világ egy jobb hely.

* A svéd smörgåsbord szó nagyjából a mi svédasztalos vendéglátásunknak felel meg. A klasszikus smörgåsbordon van hideg és meleg étel, apró falatkák és nagyobb, szabadszedéses menük. Mindenből egy kevés, mindenből egy falat, vagy egy kicsit több.
Ez a blog is ilyen szemlélettek válogat a témákban. Mindenből egy kevés, vagy egy kicsivel több.

_____________________________________________________________________________________________

Oh, sorry, you don’t understand Hungarian? Bad luck, as most of the content on this site is in Hungarian. But hey, have you seen the posts about my travels under the Travelogue category? If you haven’t that’s not too much of a surprise as I am currently trying to find some time to reshape the content of this blog. Bear with me, there will be some posts for you to read here.

Stay tuned!

Advertisements

One thought on “a blogger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s