2014-es téli olimpia szocsiban, svéd formaruha a h&m-től

Kevés dolog köt le és érdekel a közelgő téli olimpiával kapcsolatban. Nem tudok elmenni a tény mellett hogy egy olyan ország rendezi az olimpiát ami az utóbbi időkben a politikai kirakatperek és a melegjogi viták célkeresztjében szerepel – jellemzően okkal.
Ami engem illet, azt a kevés időt amit a tv előtt töltök azt valószínű a bobversenyekre fogom szentelni (bob a mindenem – meg az óriás sánc!), és az olimpiai megnyitóünnepséget csak azért sem fogom követni.
Viszont ha már olimpia és egy blog ami Svédországból íródik, akkor említsük meg hogy a svédek nagyon hetyke h&m által tervezett szerelésben szerepeltetik majd a svéd télsportolókat az orosz fürdőparadicsomban.
További részletek, képek és linkek a Bandirepublicon.

bezzeg a svédek!

régi nagy szívfájdalmam, hogy a magyar válogatott bárminemű egyenruhája egyszerűen gagyin néz ki, pedig olyan szívesen hordanék valami menő cuccot az adidas outlet legmélyebb hátsó polcán porosodó bordó szar helyett!

HM-Go-Gold-Spring-2014-Cisco-Tschurtschenthaler-2-620x330

a február 7-én kezdődő orosz téli olimpiára svédország divatnagyhatalma, a h&m öltözteti fel a svéd válogatott sportolóit. ízlésről fölösleges vitatkozni, de nekem nagyon tetszik, hogy nem ragadtak le a sárga-kék nemzeti színű kombónál. 

View original post 40 more words

Advertisements

4 thoughts on “2014-es téli olimpia szocsiban, svéd formaruha a h&m-től

  1. Nekem inkább a korrupció jut eszembe a dologról…Úgy mint a 2012-es ukrán-lengyel foci EB rendezés, és nem a lengyelek miatt.Vagy akár a 2022-es katari foci vb.Már kidőlt pár csontváz a szekrényből és még fog is valszeg még néhány…
    Olvastam, hogy a szocsi-i olimpiai beruházások kb 10x-es áron mentek a normálishoz képest, így valszeg a látogatókon akarják majd behozni ezeket a költségeket.És lehet, hogy még hó se lesz… 😀

    • Ahh, na ja, errol nem is beszélve. Es mindeközben az IOC (es a rakás szponzor ami egy olimpiaval jar) nagyjából szemlehunyva all es tapsol… Jo látni ennyi gerinces embert…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s