új fejezet

Hát most már hivatalosan is malmöi lakos vagyok. 56 dobozzal a lakás különböző pontjain a kicsomagolás mézédes pillanatait éljük majd a következő napokban, hetekben és magunkat ismerve hónapokban.

image

A blog biztosan átalakul valamennyire. Ezt a naplót annak idején úgy kezdtem el, hogy de jó, majd mesélek arról a pár hétről amit itt Linköpingben töltök. Aztán ebből a pár hétből pár év lett, a blog posztok néha hosszabbak és tartalmasabbak lettek, néha üres, Twitterre való fecsegésekkel lett tele az egész kezdőlap, néha ket hétre eltűntem a blogoszférából. Négy év után sok minden már nem kaland itt északon, sok minden amiről korábban írtam már rutin. Ami most kaland lesz, az az élet malmöi része lesz. Nem tudom mi lesz ezzel a linköpingi bloggal. Mint minden blogger, en is folyamatosan témarekedésben élek: van egy csomo ötlet, ami arra vár, hogy befejezzem, megirjam, posztoljam. Ezekkel az “adós vagyok még” történetekkel biztos megtöltök még pár posztot ezen a blogon. De érik bennem egy Malmö blog, mint ötlet, itteni élményekről, benyomásokról, kicsit rendszeresebb és összeszedettebb formában. Szóval a türelem blogot terem. Ígérem nem tűnök el, csak kicsit átalakulok. Legalábbis ami a blogot illeti.

5 thoughts on “új fejezet

 1. Ska bli SÅ roligt att följa ditt bloggande framöver och läsa om hur du upplever Malmö! Och att sen besöka er såklart!

 2. bocs, de be kell tennem ide egy párbeszéd részletet:
  “- So what’s the stereotype about Göteborg?
  – That they are way more chilled than Stockholm. Also kinda working class.
  – And Malmö?
  – I don’t really see them as Sweden.
  – More like Denmark?
  – Fucking Saudi Arabia.”

  a viccet félretéve: a legjobbakat kívánom malmöben és remélem tovább él a blog valahogyan, mert jó olvasni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s