novemberi nyársirató – nr 22: kavicsos strandok

Minden napra egy mese – meg néhány kép. Most hogy rámszakadt a november épp itt az ideje elôvenni a lélekmelengetô nyári képeket. Ha lemaradtál volna a korábbi kurta nyári élménybeszámolókról, akkor keresd a nyársirató taggel felszarvazott posztokat.

* * *

Mindenki, aki puffog a kavicsos strandok miatt, üzenem, hogy van strandcipô (ami helyi valutában garantáltan olcsóbb befektetés lesz, mint otthoniban). Máskülönben meg Proizd.

Ez a pancsi sziget igazándiból csak akkor nagy szám, ha Vela Lukán nyaraltok, akkor viszont igazán érdemes erre a 30 perces hajóútra rászánni a kúnát. Megmutatom miért.

A szigeten van három strand, egy kikötô, meg egy kikötôi, egyébként igen remek vendéglô, és ennyi. Csak azok a turisták találják meg, akik vízimádók (mert a meredek, megakavicsos, komfort nélküli partok igazándiból napozásra tökéletes alkalmatlanok) így egyik strand sem zsúfolt, ennek következtében a vizi élôvilág is aktív, amit egy pár békatalppal és egy búvárszemüveggel érdemes felfedezni.

2 thoughts on “novemberi nyársirató – nr 22: kavicsos strandok

    • Igen, nagyjából az összes strandon ahol megfordultunk Korcula szigetén ilyen q szep tiszta vizet találtunk 🙂 tele angolnákkal meg kis és nagyobb halakkal (teknôsök nem élnek errefele mert a víz túl hideg nekik)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s