a karbantartó ninjákról

Ma reggel egy vadidegen férfi mászkált az erkélyen. Volt nála létra (azon kívül amin felmászott hozzánk), csavarhúzó és fûrész, munkavédelmi fülhallgató és egy csomó színes faléc.

hálószoba – kilátással

Elsô meglepôdöttségem után eszembe jutott a sárga lap, amit múlt héten kaptunk arról, hogy legyünk kedvesek, segìtôkészek és megértôek a karbantartó kisiparosokkal akik reggel héttôl este hétig fúrják szanaszét a környéket a ház külsô panelelemeit reparálják majd ezen a héten.

A röpke üzenet nem nagyon mesélt arról, hogy hogyan és mikor jönnek majd a dolgos kezek hozzánk, de a ma reggeli példából kiindulva nem nagyon kell agyalni azon, hogy valaki esetleg otthon legyen, ha ránk kerül a reparálásban a sor.
Nem szöszölnek ezek a fiúk olyannal hogy csengô, ajtó, miegymás: bemásznak az erkélyedre, megjavítják amit kô, és ninjákat megszégyenítô sebességgel el is illannak. Ha nem arra ébredsz hogy motoszkálnak az erkélyeden akkor az egyetlen nyom, amit maguk után hagynak az némi fûrészpor, meg a kicsit kevésbe napszívta erkélypanelek amiket újonnan felvarázsoltak a lakodra.

Ilyenek ezek a ninja kisiparosok.

Advertisements

One thought on “a karbantartó ninjákról

  1. Amióta az új lakásba költöztem (1 éve), a felettem lakók napi szinten fűrészlenek, fúrnak és faragnak, kalapálnak és szerintem flexelnek is. Szóval, ha nem a fürdőkádban savban feloldott szigorlaton megbukott diákok csontvázait fűrészelik (mert a férfi egyetemi tanár), akkor minigolfpályát csinálnak, az amúgy elég hodály nappalijukban.
    Igazából csak a felújításról jutott eszembe ez a kedves kis történet.
    Illetve, hogy reagálási kötelességemnek is eleget tegyek, örülök, hogy a svéd panelprogram gördülékenyen halad:)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s