blogok északról

Ha van idôtök és kedvetek, akkor tágítsátok érdeklôdési és olvasási körötöket néhány, az északi életet megragadó bloggal, amibôl a blog baloldali menüsorában szemezgethettek.

BandiRepublic, Delissa, Emoke es Ildiko hosszabb-rövidebb idô óta Svédországban élô magyarok. Delissa és Emôke nagyon jó az informatív blog mûfajban, Ildikó és a Bandi Republic a svéd mindennapokba enged bepillantást – hasonló céllal mint a SvensKalanadozás.

Aki lelkében barkács, de a mindennapokban az IKEA-ban vásárol, annak érdemes lehet belenéznie az IKEA hackerbe, ahol egyszerû de nagyszerû barkácstippekkel színesíthetitek a lapraszerelt héköznapokat.

Aki a designban érdekelt, annak valószínûleg nem kell bemutatni a DOS family blogját. Aki nem érdekelt, de kíváncsi, az lessen bele, amint két svéd anya, Svédország különbözô pontján és különbözô munkakörrel és hátérrel életet és lakberendezést hackel.

Aki vizuális alkat, és inkább képeket nézeget mint olvas, annak is van remény a SkandiKamera fotóblogjában illetve a SvensKalandozás képes életnaplójában.

OBS: Aki teheti, tömje tele a kommenteket további északi blogajánlókkal, hadd frissüljön ez a lista további olvasnivalókkal.

One thought on “blogok északról

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s