perpetum mobile

Kicsit rámszakadt az istennyila fôleg a munkában és egy rakat olyan dolgot kell (emberhiányban) csinálnom, amihez a 184 cm-el kicsi vagyok.

Ezért tûnhet olybá, hogy a blog nem él.

De él!

A kávé hiányzik, a picinyke motor nagyon zakatol, így nem játszom azzal, hogy agyonkoffeinezve egyszer csak kiszalad a mellkasomból a nagy rohanás közepette.

Egy elhagyatott nyugis hétvége hiányzik (egy picit), amikor nem szaladok a reptérre csak alszom, eszem, létezem.

Két hete Békéscsaba, tegnap még Brüsszel, hétvégén már Ysby. Perpetum mobile – ami persze nem létezik, de most kicsit minden ilyen.

Csabáról képek nincsenek, onnan élmények vannak. Egyszer ha olyan öregek lesztek, mint az orrszarvú, akkor megértitek az élet egyszerû szépségeit.

Együtt ebédelni nagymamival, strandolni barátokkal, akikkel 15 évvel ezelôtt is ugyanazon a lelátón ültetetek, piac, lángos, világfeltárás a MÀVon, miegymás.

Ezeket az emlékképeket fejben ôrzöm.

Amit majd a blogban ôrzök, azok majd a brüsszeli sörtrip képei lesznek. 7 söréhes sörimádóval + 2 érdeklôdôvel utazni élmény, így garantált, hogy a klasszikus belgiumi látképekbôl nem sokat fogtok találni a képek között. Az Atomiumot azért megnéztem volna, de azt majd legközelebb, amikor vonattal megyek majd Amszterdamból Brüsszelbe repcsi helyett.

Èletemben nem utaztam még 30(!) percet repülôvel és asszem nem is fogom megérteni, miért jó 1,5 órát várni a reptéren (még ha az a reptér a Schiphol entertainment center is) egy 30 perces repülôútra, mikor vonattal az egész Amsterdam-Brüsszel táv alig 1,5 òra, ráadásul még közte ott van Bruges is, ami szívcsücsök.

Mindegy.

Szóval jön a Brüsszel post, meg a képek, meg megsúgom majd, hogy hogyan leszel egy boroskultúra szülötteként sörkedvelô.

Jelszó: a pilsner nem a világ közepe, csak az egyik vége.

Advertisements

3 thoughts on “perpetum mobile

  1. Ha már Bruges, akkor az “In Bruges” nevű kiváló angol film (mely a “borzalmas magyar címek” betonkemény mezőnyében is dobogó esélyes) remélem megvolt..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s