szó mi szó

Van egy rakás ötlet a fejemben.
Ìrhatnék arról, hogy mit jelent az esô, mint fogalom. Hogy hogyan alakul át az esôképed amikor átköltözöl egy másik országba. Hogyan telik meg más szemantikai jelentéssel az a melléknév, hogy vizes.

Arról is ìrhatnék, hogy a holy swedish empire. Mert hogy birodalmi méreteket ölt ez az ország, nem csak az ikea miatt. Egyszer leírom nektek, hogy az életeteket anno vagy most körülvevô tárgyak mennyire svédek. Megsúgom: nagyon.

Arra is gondoltam, hogy befûtök egy konyhablogot, mert egyrészt szegény Orsi még mindig várja a recepteket, másrészt tadaaam: tök jó a svéd konyha. Mert gyors, praktikus, sokszor olcsó és nem kellenek hozzá extra alapanyagok úgymint túró.
Btw, kedves Túró és Juhtúró, továbbra is hiányollak benneteket a mindennapjaimból. *sóhaj*

Azon is jár az agyam, hogy az egyre növekvô to-do listámat /blogilag és életileg/ hogyan rövidíthetném le, de továbbra is csak oda lyukadok ki megoldásilag, hogy tér-idô görbítés, ezt meg még mindig nem sajátítottam el. *hogyarossebb*

Szóval kedves Blogolvasò, nem vagy elfelejtve, csak volt nyaralás, baleset, nyakamba szakadò transzfer, lesz workload, Békéscsaba, Brüsszel, esküvô (nem, nem az enyém, ettôl függetlenül ruhacipôkényszerben vagyok, úgyhogy HJÄLP!), mindeközben van élet, amit jobb híjján mégsem élhetek twentyfourseven a klaviatúra elôtt-fölött, adni kellene a testmozgásnak, mert jön az ôsz, fogynak a napsütéses órák és szó-mi-szó (lá-ré) rá kell gyúrjak a télre. Szószerint. Kívül és belül is, mert ugye a cél a túlélés.

Szóval igyekszem írni, de nézd el nekem kedves olvasó hogy van egyfajta életem, ami nem hagy naphosszat a gép elôtt blogolni.

Advertisements

One thought on “szó mi szó

  1. Elnézem, és örülök, hogy azért írtál mégis, hogy megvagy és folyik az élet a maga medrében.
    Ha ruhaválogatáshoz kell segítség, szólj 🙂
    Valamint receptet, sokat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s