ajándék

Az a legjobb resze a karacsonynak, amikor a barataidat athivod
egy forralt borra.

Vagy glöggre, vagy bejglire, vagy pepperkakkorra.

Es ezt en ugy de ugy megtennem, vendegul latnalak benneteket itt.

Van finom glöggünk es megfinomabb pepperkakkorunk.

De ezt most csak virtualisan tudom megtnenni, mert a valosagban tul messze vagytok. Ugyhogy karacsony gyanant ime nehany kep a Kaptensgatanbol.

Igen, jol latjatok, a glöggröl es a pepperkakkorrol nincsenek kepeim.
Azt majd jovore kiprobaljatok nalunk 😉

Boldog Karacsonyt Mindannyiotoknak!

Advertisements

7 thoughts on “ajándék

 1. Köszönöm, hogy megleshettem én is a képeket. Mindazonáltal ilyen trófeákat még nem láttam 🙂 Rám mondjuk a szívbajt szokták hozni, valahogy nem komálom, ha döglött állatfejek vigyorognak vissza a falról. Mint ugye nem a természetes lelőhelyük 🙂

  További kellemes pihenést!
  Zsolesz

 2. Drága Edus!

  Olyan jó látni mindezt!!!Én is mutatnám a miénket, mi hogy nézünk ki, de még dobozhegyek mélyén lakozik nálunk a karácsonyi romantika. Mármint, ha túlélték, a kb, 25x-i átpakolást, és Gergő dühében történő “már megint nem találok semmit” c. földhözvágást. De holnap már kibújnak a díszek, ki így, ki úgy a dobozból. Ma elvonultak a munkások haleluja, folyt. köv. januárban.)Nagyon boldog karácsonyt kívánunk sok-sok szeretettel, és még annál is boldogabb Új évet!

  Millio puszi
  és azért egy habos kakaót a kedvemért hörpints le, nem feledve az iszogatásainkat!
  Eszter

 3. Szépek a képek. máris karácsonyosabb hangulatban vagyok.. Ez csak szentestére fog beteljesedni.. de erről majd később..:)

 4. Draga Edus es Daniel! Nektek is nagyon kellemes, bekes unnepeket es boldog uj evet kivanok es nagyon szep meglepeit keszitettel Edus!

  Koszonom szepen!
  Millio puszi,
  Zita

 5. Néha úgy érzem ugyanazt az életet éljük. Megyek és forralok is egy kis glögit, mandulával meg mazsolával 🙂 Piparkakku az nincs, majd holnap este – T. 3 éves keresztfia Múmin-alakúakat gyárt 😀

 6. Hi Ed, a rénszarvas még hagyján, de hogy még oroszlánokra is kell lövöldözni felétek…! Veszélyes egy környék lehet, pedig nem tűnik annak. (Erről eszembe jut a Madagaszkár: amikor a városban kószáltak). Jaj, tényleg, csak nem Alex az ?! Hál’ Istennek Gabonban ilyenek csak a rezervátumokban és az őserdő mélyén kószálnak!
  Mellesleg nagyon tetszenek az ünnepi műveid. Meglátszik, hogy egy NŐ is él abban a nagy házban. 🙂 Azért azt a glöggöt megnézém magamnak, de az a borsos kapor.. hát… köszi. Boldog Karácsonyt Nektek is!

 7. Köszi a képeket! Jó volt így virtuálisan ellátogatni Hozzátok 🙂 A falon levő őzfej a kedvenc 🙂 marha jó!!! Majd teszek fel én is képeket a fáról meg amiről sikerül készíteni, ha lesz. Boldog Karácsonyt!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s