tehenek és gének

Van valami abnormalis vagy a levegoben vagy bennem.

Amiota uj helyen elek megsokasodtak a reggel 5 órák. Pontosabban az, hogy reggel ötkor BING kipattan a szemem es ugy elkezd jarni az agyamban minden kulonfele szebbnel szebb gondolat (altalaban valami jo nagy baromsag, vagy ma reggel pl egy népdal), hogy vagy nem tudok rogvest visszaaludni, vagy inkabb felkelek (ötkor, értitek, nem normalis), es elkezdem a kora reggeli energiaimat hasznositani valami olyanra, ami egyido utan elfaraszt, hogy utana visszatudjak kecmeregni a masik melle, es mint minden normalis ember folytassam az alvast (a hajnali blogiras helyett*).

Nyilvan ha a munkambol adodoan kellene koran kelljek, az nem menne, mert az logikus lenne, hogy dolgom van –> koran kell kelljek –> felkelek.

Sokszor illogikus az elet. Meg en is.

A kedvencem a hetvege, amikor szombat vagy vasarnap jatszik aljasat velem a szervezetem es akkor robbant ki az alombol.
A munkanapos hajnalok sem jobbak, de akkor legalabb a masik is hamarabb felkel, es igy kevesse erzem hulyen magam.
Igaz a masik okkal kel fel, mert megy munkaba, es vezet 1,5 orat, szoval idoben el kell indulnia, es hasonlo mindennapisagok.

Nyaron, amikor a sotetitokent teljes kudarccal funkcionalo reluxa mogul mar akar 4kor bekukucskal a nap, akkor a napra meg a vilagosra fogtam, hogy felkelt.
Mert ennek meg lenne is racionalitasa, hogy az itteniek ezt a hajnali napsutest mind megszoktak, fuggony vagy reluxa fuggetlenul alszanak edesdeden.
De nekem, a kis kelet-kozep europainak minden sved vicc uj, ezert ezt is meg kell szokjam.
Aztan amikor elmult a nyari kora reggeli nap, es maradtak a reggeli 5 orak, akkor elkezdtem keresni az esetleg racionalis okokat a testi reakcio mögött.

Eddig csak ket dolog jutott eszembe.

Az elso anyu volt.
O sokszor mesel/t arrol, hogy hogyan szivatja a teste, es hogyan jon el a BING moment az eleteben (hasonlo tunetekkel mint nalam) hajnali 3-kor.
Van nagyon sokminden, amiben szeretnek anyukamra hasonlitani, es van sokminden, amiben nem. Ezek nelkul a BING genek nelkul ugy meg lennek, es ezeddig olyan jol megvoltam. Nem ertem miert nem tudtak tovabb lappangani a testemben, igazan nem szep toluk, hogy mar 30 alatt b@sztatnak.

A masik megoldas eletem masik feletol jott. Megkerdeztem tole, hogy van e valami a termeszetben, ami csak errefele jellemzo, es reggel 5 ora kornyeken tortenik, mint nyari napfelkelte, vagy aktiv eszaki feny, vagy tudom is en. Kis gondolkozas utan azt mondta, hogy ilyenkor szoktak eloszor megfejni a teheneket a farmokon.
Mondjuk a hozzank lekozelebbi farm minimum 30-40 kilometerre van, de itt es most szeretnek uzenni az ott elo teheneknek, hogy koszonom, hogy gondolnak ram, es hogy egyutt ebredhetek veluk.

DE NEM SZERETNÉK!
NEM IS ESZLEK MEG BENNETEKET, ÚGYHOGY LÉGYSZIVES HAGYJATOK BÉKÉN A GONDOLATI HULLÁMAITOKKAL ÉS NE KELTEGESSETEK !!!

Es most latom, hogy a szomszedos iskolaba is megerkezett az elso tanar…

* Az altalam is hasznalt szervereken persze nincs teli idoszamitas. Maj reklamalok az illetekeseknel, hogy rontjak a blog bejegyzeseim hitelességet a rendszergazdátlanságuk.

Advertisements

2 thoughts on “tehenek és gének

  1. Az otlet elgondolkodtato es egyben ketsegbeejto. De most ugy erzem, hogy nem szeretnek en lenni a ko-whisperer.

  2. Ez a telepatikus kapcsolat közted és a tehenek között lenyűgöző 🙂 Ezt te még hasznosíthatnád valahogy. De addig is, amíg rájössz a hasznosítási lehetőségekre, mindenképpen tovább kellene fejleszteni ezt a képességedet. Aztán lehet, hogy idővel eljutnál arra a szintre, hogy a 30 km-re sütőbe berakott marhapástétom halálsikolya is felébreszt téged, akár már éjfélkor is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s