élménybeszámolósdi

Most itt nem jonnek a nagyszavak es nagy esemenyek, azok tovabbra is mas blogokon tortennek.

Hetkoznapok vannak, reggel 7-tol este 7-ig egyedul, elotte-utana egy almos-faradt sveddel. Probalom eszben tartani Ancsurt, amikor arrol blogolt, hogy milyen az elet, amikor a kettobol csak az egyik dolgozik.
Hogy amikor faradtan hazamegy munkabol, akkor bar lehet hogy a parjanak ez a nap feny pontja es neki is, de mas energiakkal birnak, es amig az otthonulo azt varja, hogy elkezdodjon a nap es a happening a masik megjelenesevel, addig a munkabol hazameno csak letezni szeretne.

Szoval tanulom magamat, meg az eletet, meg az eletet a masikkal, a munkabol hazajovovel.

Elhataroztuk, hogy mire Trysilbe megyunk Aprilisban (to be on board again) addigra erosek leszunk, es minden heten heti haromszor elmegyunk megdögleni valamilyen sport orara, ugyhogy mult hettol fogva ehhez tartjuk magunkat.

Ennek jegyeben kepesek voltunk egy hetvegi szulinapi buli elott 70 percet bringazni.
De legalabb occso volt a buli, mert a kis mennyiseg is hatott 😉

Daniel barati kore iden orgeszik, es egy paran jopofa kis szulinapi bulit csapnak ennek kereteben (a nagy 30at megunnepelven), es mit ne mondjak elnezve az unnepelteket, nem rossz hoka-moka az ilyen.
A hetvegi hadd el hadd is jo volt, finomakat ettunk, nagyon jot rohogtunk az alkalmi szulinapi benden, es azon, amit jatszottak, es tetszett az otlet, hogy szulinapi ajandek helyett adomany partyra voltunk hivatalosak. A szulinapos azt kerte, hogy ne ot ajandekozzuk meg, hanem valasszunk egy tetszoleges alapitvanyt, utaljunk at az alapitvanynak tetszolges mennyisegu osszeget, es o csak egy szulinapi kartyat ker arrol, hogy kinek adomanyoztunk mit. Az est soran kiderult, hogy Jonas, a szulinapos kapott 1 tonna CO2-t, 15 nyarfat (ebbol 10et mi mentettunk meg), 2 kecsket, es kb 20000 SEKnyi osszegu adomanyt. Marmint ezt az osszeget nem o kapta, ertitek, hanem a kulonbozo alapitvanyok.

De az egeszben az a legjobb, hogy egyutt vagy egy csomo olyan emberrel, akikhez kot valami jo, kedves, aranyos, vicces. Legjobb esetben a barataiddal, akik kitalalnak mindenfele jopofasagot hogy meglepjenek.
Es ez nem lehet olyan nagyon rossz erzes.
Szerintem.

Hja, es meg valami. Penteken megkaptam azt a levelet, amire harom honapja varok mán (hiaba, meg kell szokjam az eszaki nem nagyvarosi rutint es hozza kell szokjak hogy nem minden tortenik azonnal):

nyelvtanfolyaaaaaaaaaaaaaaam

Vegre.
Ugyhogy holnaptol iskolapad, heti haromszor delutan asszem 4 oraban.
Vegre valami.
Örülunk neki.
Ehes vagyok. Eszem.

Advertisements

5 thoughts on “élménybeszámolósdi

  1. Legalább lesz valami jó elfoglaltságod 🙂
    Vigyázzatok egymásra, vigyázz a munkából hazajövő svédedre 🙂 szeretgesd meg amikor hazaér és egyetek finomakat, az mindig jót tesz (legalábbis nekem :))

  2. Dettó. Az lesz a legjobb resze, hogy heti rendszeresseggel csinalok valamit, emberek kozott, ill emberekkel egyutt, akik ugyanugy nem tudnak svedul, mint en. Vagy hasonloan.

  3. Nyelvtanfolyam az menő…én most kezdem a part2-t. Már túl vagyok 28×45 percen, és ma még egy ilyen turnus kezdődik 😀 Teljsen jó móka, és emberek között vagyok végre, sőt még talán barátokat is találok vagy ilyesmi, mert az ugye nekem errefelé nincs sok…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s