Stockholm, Day 0

Koztudott, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Elobb vagy utobb.
A GPS pl ilyen. Amint beertunk pentek este Stockholmba, es leraktuk az egyik kollegat a szallasan es vegre elnavigalhattunk volna a sajat szallasainkra, a kis mocsadek feladta! Enelkul meg egy gyakorlott stockholmjaronak is 1,5oraba tellett hogy hazhozszallitson minket.
Viszont ezzel ki lett pipalva nemi ejszakai varosnezes is.


Ennyi intro utan boven rajohet mindenki, hogy nem egyedul mentem es nem a sved MAV-al. 6-an vallakoztunk a hetvegen egy stockholmi kiradulasra (pentek esti indulassal), es bereltunk egy 5 szemelyes autot (mert per koponya, igy meg mindig jobban jar az ember, mint egy keson lefoglalt menetterti vonatjeggyel), es hat ram jutott az a kelletlen feladat, hogy a 6. kollegaval lebunyozzam, hogy akkor EN megyek Stockiba, es nem o. Ami mint utobb kiderult konnyu volt, mert hurjup megkerdezte, hogy 1) Jartam mar ott? (neeem), 2) Szeretnek menni? (haaaaaaaat), 3) Nah, akkor megbeszeltuk. Szoval eljen a kollegialis jofejseg!
Es eljen a kollegialis jofejseg ujfent, mert a szallasaink is ebbol a jelensegbol adodtak. Mert egy-egy magyar mernokot mindig lehet talalni, es hat van akit meg lehet beszelni, hogy szallasadokent is mukodjon.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s