majdnem 42!

Az a fajta erzes, amikor belepsz valahova, es csak karomkodni tudsz, hogy valami mennyire jo.
Ilyen a szallasom, a 43A-s apartement. Mert nem is am hotelszoba, hanem apartman. Negyzetmeterre akkora mint a Márton szobaja, plussz a konyhabol a tuzhely elotti csik hozzatoldva. Es minden van, kis konyham felszerelve (jut eszembe, az evoeszkozoket meg nem lattam), kis furdom, vasalom es vasalodeszkam, pot agynemum ha faznek, TVm (Manka, szinekkel!) VHS lejatszoval (olyan retro), amin az iment fedeztem fel, hogy szinkron nelkul adjak a filmeket a svedek (juhejj), ebreszto oram es radios magnom (epp szol, szerintem a sved danubiust hallgatom, szerintem nem sokaig, es nem azert mert svedul danolnak), kepek a falon, fiokos komod mellettem, kanape dohanyzoasztallal es ket agy.

Szoval jo helyen leszek. Olyannyira hogy holnap a helyi magyar kommuna egyreszevel tollasozni megyek. De addig meg ki is kellene pakolni Dietrich-et, hja, es “Alunni keeeell, anélkü meghaloooooook

Advertisements

3 thoughts on “majdnem 42!

  1. Have no and will no roommates, I have checked. The basic confusion was that I thought I will have a hotel room and not an apartment. However, I am quite OK with it.

  2. Judging from the training attendees, there is a very limited number of available roommates (two, if the Irish lady also goes, one if she doesn’t). Provided, of course, if they allocate the rooms in accordance with the good old Victorian principles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s